Selecteer een pagina

Commerciele Ontwikkeling

Commerciele Ontwikkeling

Commerciele Ontwikkeling

Voor welke projecten kunt u mij zoal benaderen?

Organisaties die stoeien met het vraagstuk; “hoe worden we commercieel nu echt succesvol”, die zijn bij mij aan het juiste adres. Door met elkaar in gesprek te zijn, te filosoferen, in de spiegel te kijken help ik organisaties hun krachten en zwakten te ontdekken. Zodra we die gevonden hebben kunnen we samen aan de slag om strategische keuzes te maken om uw organisatie echt succesvol te laten worden en te blijven. Hierbij hoort vervolgens ook een team om uw succes te realiseren. Zijn dit uw huidige medewerkers of moeten we hier wisselingen in maken.

 

 

 

Mijn expertise en successen liggen op het gebied van :

  • business development
  • partner management
  • channel development
  • sales management
  • marketing strategie
  • branding
  • multichannel business

Allemaal onderwerpen die uw commerciele ontwikkeling zullen ondersteunen.

casus:
Een bedrijf kan niet alleen afhankelijk zijn van haar channel. Natuurlijk is het channel wel van groot belang maar door samen zowel direct als indirect de markt te benaderen zult u in staat zijn om meer omzet te halen en uw concurrent de pas af te snijden. Als u zich volledig richt op een afzetkanaal moet u zich realiseren dat uw concurrent het andere kanaal zal pakken. Het gaat er om dat uiteindelijke de klant wordt bereikt en dat die na een goede afweging een keuze kan maken. Als u ervoor zorgt dat er eigenlijk geen goed alternatief is dan bent u in uw commerciele ontwikkeling de concurrent voor. Hou  er rekening mee uw concurrent gaat u niet aan uw winstgevende cijfers helpen, als u winstgevend wil zijn dan komt dat door u, zowel via het directe als het indirecte kanaal.

 

Samen met u bouw ik graag aan uw commerciële succes. Dit kan in verschillende vormen variërend van coachende sessie, advocaat van de duivel in uw salesmeetings tot gezamenlijk een plan maken en uitvoeren.