Meer met Sales ervaring

Inmiddels sinds 1998 actief in sales. Verschillende rollen gehad, verschillende missers gemaakt maar ook heel veel mooie successen behaald.

Zo heb ik in mijn PinkRoccade tijd (nu KPN Consulting) het team bij KLM laten groeien van 3 naar 85 helpdesk medewerkers, syteembeherders,  projectleiders and consultants.

In mijn Sitecore tijd heb ik niet alleen het partner netwerk laten groeien van een handje vol tot het aantal dat partners gingen afvragen wanneer het zou ophouden. Tja als je wilt groeien moeten je partners ook meegroeien, in aantal of in omvang.
In deze tijd mocht ook klanten als Heineken, Energie-Direct, ENGIE, Friesland Campina en Louwman-Parqui verwelkomen.

Meest recentelijk bij BloomReach (ook bekend als Hippo) heb ik Conrad, Triodos Bank, Ahold Delhaize, TUI en nog een bank die onder NDA zit, mogen contracteren.

Op dit moment ben ik actief als Senior Sales Director, of Senior Account Executive (geef het beestje een naam) bij ContentServ.

ContentServ is een PIM, DAM oplossing waar ik heilig in geloof. Een oplossing die een grote vraag in de markt gaat vervullen.

Ik wilde eigenlijk alle lange tijd iets meer doen met bloggen, coaching, business development. Eerst heb ik gedacht dat te doen over de as van online marketing, digital experience en ecommerce. Maar recentelijk heb ik bedacht mijn kennis, ervaring op het gebied van sales/account management te gebruiken en te delen met jullie.

Naast het delen van  deze ervaring, ideeën en andere ingevingen, onder de aandacht brengen van interessante boeken, sales leaders, hoop ik hiermee mijn steentje aan het ons vakgebied bij te brengen.

Indien je een starter bent en je wilt eens ‘pick my brains’ doen dan kan dat altijd. Ik heb geen en ga ook geen trainings/coachings programma’s opzetten. Maar ik wil je best periodiek van feedback voorzien. (Hier moet natuurlijk wel wat tegenover staan, ik zou een slechte sales zijn als ik freebies zou doen)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *